Om Bachs Bogføring

Bachs Bogføring indehaves af Flemming Bach, som er 44 år gammel og har arbejdet med bogholderi og regnskab i mere end 15 år.

Jeg fik de grundlæggende værktøjer som revisions trainee hos Coopers & Lybrand, som det hed dengang. Derudover har jeg arbejdet som erhvervsservice medarbejder hos BDO Scanrevision i Århus, samt været regnskabschef i et århusiansk ejendomsselskab. Jeg har arbejdet som freelance bogholder siden januar 2009. De første år side løbende med deltidsjob som bogholder, men 1. august 2011 startede jeg op på fuld tid.

​Jeg startede op med et par kunder ved siden af mit deltidsjob. Siden hen er kundeporteføljen stille og roligt vokset og nu har jeg omkring 15 kunder af forskellige størrelser. Nogle af dem kan findes på siden referencer. Men der er stadig plads til flere så kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud.

Jeg udfører mange forskellige opgaver både ude hos kunden og hjemme på kontoret. Jeg kan klare den daglige finans bogføring, eller den månedlige løn kørsel. Hvis du kun har behov for at få styr på alle papirerne engang i kvartalet i forbindelse med momsangivelsen klarer jeg også det.

Hvis der er behov for løbende budgetopgørelse med tilhørende likviditets styring, er det også noget jeg kan hjælpe med.​